ELECTRONIC HUNT proudly presents[size=150]
GEOMETRIC HALLUCINATIONS Rewind![/size]
A trecut un an de cand i-am adus prima data in Cluj pe Gergo si pe Adam, adica
ACID GOBLINS [Budapest, HU ]http://myspace.com/ACIDGOBLINSThe
Acid Goblins project was founded in 2003, when two maniacs realised their common interests and ideas about psychedelic trance.
"Before that we were making music on separate ways, but life connected our path. From that time, we were making powerful, hypnotic music, what can twist your brain on the dancefloor takes you to the inner space of your mind."
Mos Nicolae ( nu i-am gasit myspace-ul sa confirm ) il aduce la Cluj si pe....
OPTION ZER0[ Electronic Hunt ]http://www.myspace.com/optionzer0
Option Zer0 asculta acasa jazz, rap si muzica clasica si cel mai bine se simte la festivaluri de psytrance în mijlocul naturii. Muzica pe care o pune poate fi caracterizata cel mai bine drept psihedelica.
"Spatiul si timpul exista numai în mintea noastra. În muzica pe care o fac si pe care o mixez nu exista astfel de notiuni. Este energie pura si armonie perfecta. Nu exista cuvinte, ci doar simturi."
[/center]
Djane ROUA [ Spacesheep ]www.myspace.com/moononi
"Pasiunea mea pentru muzica deriva cel mai probabil din pasiunea pentru dans, pentru ca de cand imi amintesc au fost legate una de alta. De mica avand un temperament de berbec si o dezinvoltura de copil rezistam fara probleme distractiilor dansante ce se prelungeau dupa inserat precum o pasare de noapte, asa cum ma alintau ai mei.
A urmat un ocol prelung inceput in scoala si care a durat pana prin facultate in care am aflat de existenta muzicii electronice si am descoperit o subdiviziune a ei intitulata goa-trance sau psychedelic trance.
Atunci am constientizat miracolul care se-ntampla cand o melodie surprinde intuitia, cand notele se imbina intr-o armonie ce nu poate fi altfel, atunci cand perfectiunea la care-ti vibreaza sufletul te ia pe sus si-ti lasa corpul sa pluteasca intr-un dans in care nu mai esti tu.
Si asa ascultand si cautand mai tot timpul muzica, viata mi-a scos in cale niste prieteni minunati cu care sa impartasesc aceasta preocupare si impreuna sa crestem in ceea ce a luat numele organizatiei Spacesheep in anul 2003 – de atunci au inceput petrecerile sub cerul instelat, povestile din padure,dansul si jocurile, festivalul Rebirth editiile Vant(2008) si Pamant (2009) , petrecerile raspandite prin toata tara la care am fost invitati sa mixam."
more to come

Locatie fresh!
DOT CLUB ( P-ta Unirii, nr. 25 - langa Millenium Bank) - un loc fara fitze, cu lume buna. Un progres substantial in materie de aerisire si de sunet! Revin cu poze pe tema asta in curand... let the hallucinations begin!